• KENNIS

  • TOEKOMST

  • WERK

ALLES VOOR... JOUZELF

Wie ben ik, wat ben ik en waarom ben ik zo of ben ik zo geworden? De wereld om je heen vormt je persoonlijkheid en maakt jou tot wie je nu bent. Jij hebt de keuze wie je nu wilt zijn en waar je naartoe wilt met je leven. Een verkeerde keuze door iets wat jou “ongewild” overkomt kan bepalend zijn voor de rest van je leven. Jou behoeden kunnen we natuurlijk nooit, wel zoveel mogelijk informatie, tips en advies met je delen zodat jij “wellicht” niet de verkeerde afslag neemt. Alles wat op jouw weg naar volwassenheid voorbij kan komen behandelen we hier. We zijn er voor jou en staan jou bij als jij er behoefte aan hebt.

Vrienden

Met je vrienden lekker rondhangen of gamen. Vrienden zijn erg belangrijk. Soms spreek je je vrienden (bijna) niet meer door het veranderen van school of na een verhuizing. Je kan je dan best eenzaam gaan voelen. Gelukkig is de wereld tegenwoordig een stuk groter. Leer nieuwe mensen kennen in jouw omgeving bij sport of het jongerencentrum.

Onzekerheid

Anderen bewonderen. Een vlogger, artiest, topsporter, blogger, het zijn rolmodellen die jij graag volgt en jou inspireren. Hun doel is jou vermaken en een bepaalde indruk geven. Soms kan dit een verkeerde indruk op je maken. Wanneer er bijvoorbeeld een influencer is die erg dun is en je er graag op wilt lijken. Iedereen is mens, en onthoud dat niet alles op het internet ook echt zo is.

KOM JE ER NIET HELEMAAL UIT?

Toch even liever praten over vragen die je hebt? Dat kan altijd!

Stuur ons een Appje, join onze Discord server of kom gerust bij ons langs.

Even praten?

VRIJE TIJD

Negatief zelfbeeld

Het perfecte lijf, een super stoere personality, in de virtuele wereld kun je iedere avatar of foto zo bewerken dat het een verbeterde versie van jou wordt. Alleen is dit wat je wilt, ben je niet gewoon blij met wie je nu bent? Ben je niet happy met jezelf, wat is dan de reden dat je niet blij bent met jezelf? Dit is wat je jezelf kunt vragen, want je wilt immers niet jezelf zijn maar degene die jezelf creëert. 

Sport en hobby

Sporten en hobby’s zijn leuk en gezond. Dat weet iedereen. Maar het is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Soms is er geen geld voor, andere momenten is er iets anders aan de hand. Toch is het een erg belangrijk onderdeel om lekker in je vel te zitten en mensen te ontmoeten. Daarom zijn er regelingen waarvoor jij misschien in aanmerking komt om toch lekker bezig te zijn!

  • KENNIS

  • TOEKOMST

  • WERK

  • KENNIS

  • TOEKOMST

  • WERK

ONLINE

Data is KEY, HUH wat?!

Data, alles wat jij online uitvoert levert data op. Je leeftijd, je interesses, waar je woont, wat voor apparaat je gebruikt, geloof, geslacht en zo veel meer. Al deze data samen vormen een profiel en dit profiel is waar bedrijven en ook politiek dol op zijn. Door deze gegevens  kunnen ze campagnes zo maken dat het goed of perfect  past bij jou. Ze bespelen als het ware jouw brein door dingen te laten zien die aansluiten bij jou profiel. Dit is de reden dat heel veel software makers gratis software ter beschikking stellen. Je geeft ze immers toegang to informatie die ze vervolgens weer door kunnen verkopen. Wees dus bij elke app of software die je aanschaft voorzichtig, vind je het niet nodig download het dan ook niet.